Behandla andra som du själv vill bli behandlad!

Behandla andra som du själv vill bli behandlad!

Jag skulle nu vilja sprida lite kärlek till mänskligheten ikväll när jag sitter och skriver detta inlägg. Jag har sett väldigt mycket i mina dagar angående hur människor beter sig mot varandra i ett förhållande eller i en vänskapsrelation. Jag har också egna erfarenheter av det och vet precis vad jag pratar om.

Jag vet hur det känns när man gör människor som man älskar besviken, när man sårar personer och ser hur mycket dom egentligen lider över det man gör. Hur man alltid säger exakt vad man tycker och tänker utan att tänka sig för , ens ord kan faktiskt såra en människa så oerhört mycket. Människor idag måste börja ta mera hänsyn till varandra, börja lyssna mera på varandra och försöka förstå istället för att bara döma.

Dessutom tror jag att alla människor kan förändra sig om man vill, det finns en andra chans för alla människor om man verkligen bestämmer sig för att ta tag i saker och ting. EN person som verkligen vill bli älskad och lärt sig att älska sig själv för det är otroligt viktig om man ska kunna älska en annan människa.

Som rubriken säger , man ska behandla andra som man själv vill bli behandlad. Vill jag att en annan person ska lyssna på mig, ta hänsyn till mig och mina behov. Om jag vill att en människa inte ska avbryta mig när jag pratar eller om jag vill att folk ska visa mig respekt och ge mig kärlek samt acceptera mig som den jag är. Om jag vill att någon ska vara ärlig och trogen samt lojal mot mig ska jag också visa samma sak tillbaka vilket jag inte har gjort och skäms verkligen över det nu. För jag vill bli behandlad med respekt och bra, det vill säga att jag kommer att visa den sidan till andra. Vill jag att folk ska kunna lita på mig, måste jag våga lita på dom. Vill jag att en person ska lita på mig måste jag visa att personen kan lita på mig också.

Kommer nu att fortsätta sprida kärlek omkring mig genom mina inlägg och alltid vara ärlig och mjuk som person. Jag är så trött på allt hat !

Publicerat av

Linnéa Åhlén

Hej! tjej på 21 år som älskar att vara i naturen och blogga, älskar nyheter och politik det vill säga att jag är en otroligt stark person som är otroligt duktig på det jag gör. Jag bor i Örebro med min pojkvän , jag studerar inte och jobbar tyvärr inte.