Finkläder

Finkläder

Jag har fastnat för en stil som kallas fin klädstil, det vill säga kläder som bevisar att man har lite stil. Många kan uppfatta det som att man tror att man är bättre än alla andra bara för att man bär lite klass. Detta handlar inte om det, jag bär endast märkeskläder.

Det är inte för att bevisa för alla att jag har pengar för helt ärligt tjänar jag inga pengar överhuvudtaget längre. Det handlar om att jag tycker att dom kläderna håller längre och oftast är dom mycket finare, oftast har dom mönster och färger som jag gillar. Kläder med märken är självklart väldigt dyra men också väldigt bra och som jag skrev tidigare bättre kvalitet.

Jag säger inte att man måste köpa märkeskläder för att man ska klä sig fint, för fin klädsel kan vara olika beroende på vem man frågar. Jag kanske tycker långtröja är fint medan andra kanske tycker kjolar och klänningar är fin klädsel.

Jag anser att det inte är något fel att klä sig i märkesklädsel om man vill uppfattas som seriös. Oavsett om man vill det eller inte så uppfattas dom som har bra klädsel som mera seriösa och intelligenta. Men det betyder inte att det är så, jag ville bara med detta inlägg försvara mig lite grann för att jag själv vill gå i finkläder.

Jag skäms typ för att jag vill gå i märkeskläder som är svindyrt när andra människor svälter eller inte ens kan bära kläder överhuvudtaget liksom. Många säger att jag inte ska skämmas men självklart sitter det inombords och man vet tillslut inte hur man ska hantera saker så man börjar ju till slut att försvara sig utan anledning egentligen.

Man börjar hitta på anledningar till varför man borde ändra på saker istället för att bara vara den man är. Jag tycker om att gå i tröjor som har ett finare mönster eller ett dyrt märke som Calvin Klein, Gant eller Tiger eller något annat märke. Men såklart behöver inte alla andra inte ha det utan dom får klä sig som dom vill.

Publicerat av

Linnéa Åhlén

Hej! tjej på 21 år som älskar att vara i naturen och blogga, älskar nyheter och politik det vill säga att jag är en otroligt stark person som är otroligt duktig på det jag gör. Jag bor i Örebro med min pojkvän , jag studerar inte och jobbar tyvärr inte.