Luciatåget Christmas Convoy – en återkommande succé rullar genom Örebro

Luciatåget Christmas Convoy – en återkommande succé rullar genom Örebro

Förra året var den första gången i Sverige som man arrangerade och genomförde den unika Christmas Convoy i Örebro. Ett 40-tal tunga fordon från hela Sverige, även flera med släp rullade den långa konvojvägen från Örebro Truckstop, Södra Infarten, Trädgårdsgatan, Alnängsgatan, Södra Grev Rosengatan, Östra Nobelgatan, Östra Bangatan vid järnvägsstationen och söderut tillbaka till Örebro Truckstop.

Den fjortonde december är det återigen dags för den klassiska julhälsningen från Truckstop Örebro, även i år med långtradar-konvojen genom Örebro.

Samarbetar för välgörande ändamål – Nyckelfonden på USÖ

Christmas Convoy samarbetar från i år med Nyckelfonden på USÖ som hjälper barnfamiljer där barnet är drabbat av sjukdom. Man kommer att samla in pengar och överräcka till Nyckelfonden under kvällen. Genom Nyckelfonden bjuder arrangören även in barn som erbjuds att åka med i lastbilarna under kvällen.

Klockan 17.30 den 14 december startar konvojen från Truckstop Örebro, man åker via Södra infarten, Trädgårdsgatan, Nobelgatan och Östra Bangatan åter till Truckstop. Från klockan 19.00 så är det julbord med underhållning på restaurangen vid Örebro Truckstop.

Christmas Convoy 2017

Gepostet von Örebro Tribune am Freitag, 15. Dezember 2017

Publicerat av

Håkan Eriksson

Grundare och ansvarig utgivare på webbtidningen Örebro Tribune - Utryckning.se. Telefon: 073 1416282

Lämna ett svar