A star is born

Filmen ”A Star Is Born” väcker upp min förväntan på ett annorlunda sätt

Väntan har varit lång och jag tror inte någon förhandstitt inför en premiär har påverkat mig så mycket som denna trailer. A Star Is Born väcker upp förväntan på annorlunda sätt än normalt, jag tror på denna rulle och känns som ett måste att se.

Läs våran recension av filmen ”A Star Is Born”

Flera uppföljare

Det gjorts flera uppföljare av ”A Star Is Born” och den första släpptes redan 1937 med skådespelare som Janet Gaynor och Fredric March. 1957 hade skådespelarna Judy Garland och James Mason huvudrollen och 1976 såg vi Kris Kristofferson och Barbra Streisand.

Bradley Cooper både regisserar och spelar huvudrollen i denna remake. Biopubliken får nu, här möta musikern Jack Maine (Bradley Cooper) som blir förälskad i den kämpande artisten Ally (Lady Gaga). Hon har precis gett upp drömmen om att slå igenom som sångerska, när hon upptäcks av Jack som hjälper henne in i rampljuset. När Allys karriär börjar ta fart så håller deras relation på att rasera – samtidigt som Jack kämpar mot sina inre demoner.

Regi: Bradley Cooper
Skådespelare: Lady Gaga, Bradley Cooper, Sam Elliott, Dave Chappelle, Anthony Ramos.

Biljetterna är nu bokade och inköpta inför premiärdagen, på Filmstaden i Örebro.

Publicerat av

Håkan Eriksson

Grundare och ansvarig utgivare på webbtidningen Örebro Tribune - Utryckning.se. Telefon: 073 1416282

Lämna ett svar