Jag vill rikta mitt största tack till er

Jag vill rikta mitt största tack till er

Det första sommarjobbet – du känner både längtan, avsky och vill fly verkligheten, känslan övergår till eufori. Största tack till er på Nya Karlslundsskolan i Örebro.

De flesta av oss minns nog hur det kändes den där första dagen och det kniper lite spännande i magen. Du både längtar, avskyr och vill fly verkligheten. Omgivningen är ett stort svart hål och det dröjer ända tills dess att du hälsas välkommen av mer världens trevligaste personal som känslan i kroppen övergår till eufori.

Största tack till er på Nya Karlslundsskolan i Örebro

Bakgrunden till att jag skriver är att jag vill rikta det största tack till Nya Karlslundsskolan i Örebro som under tre veckor på bästa sätt har mött upp och hjälpt min son Rasmus på sitt allra första sommarjobb.

En ovärderlig känsla att få en sån start till arbetslivet, en ovärderlig känsla som förälder när han fått återberätta sina upplevelser, hur han trivs och att denna sommar var en vändpunkt i hans framtida planering när det blir gymnasieval.

Jag känner tyvärr inte någon av er personligen därför så riktar jag mitt tack till ALLA er på Nya Karlslundsskolan i Örebro.

Publicerat av

Håkan Eriksson

Grundare och ansvarig utgivare på webbtidningen Örebro Tribune - Utryckning.se. Telefon: 073 1416282

Lämna ett svar