Detta visar på hur stor artist han verkligen har blivit

Detta visar på hur stor artist han verkligen har blivit

Chris Kläfford och Svenska Kammarorkestern fyller upp Stadsparken i Örebro – jag vet med mig att jag behöver lämna innan artisten går på scen.

Det myllrar av människor utanför Stadsparken, det myllrar inne i parken och när du försöker sikta in dig på en plats då är det proppfullt. Det är folkfest denna lördagseftermiddag, en succé som lockat runt 6000 åskådare in i Stadsparken i Örebro. Chris Kläfford och Svenska Kammarorkestern bjuder tillsammans med arrangörer på önskekonsert.

Människor i publiken i alla åldrar

Mammor och pappor förklarar till sina mindre ”jag” – han kommer snart och du kommer höra när han börjar sjunga. Jag börjar skruva på mig, platsen är verkligen inte idealisk, nu är siktet inställt på en plats som ger bättre vinkel om jag ska kunna filma. Nämnde jag att det var fullt i parken, när jag är halvvägs så är precis varenda fläck upptagen av förväntansfull publik.

Detta visar på hur stor artisten Chris Kläfford är, han och Svenska Kammarorkestern har denna svala lördagseftermiddag lockat människor i alla åldrar. Tonerna är ljuva från kammarorkestern under hela tiden som jag befinner mig i detta myller, jag vet med mig att jag kommer behöva lämna parken och detta innan själva artisten klivit ut på scen.

Detta hade jag inte förväntat mig – han är en genialisk artist, precis alla människor är öppna för hans musik.

Foto: Martin Avedal – MAVFoto – Örebro Tribune

Publicerat av

Håkan Eriksson

Grundare och ansvarig utgivare på webbtidningen Örebro Tribune - Utryckning.se. Telefon: 073 1416282

Lämna ett svar