Jag kan vara en av dom enstaka i världen

Jag kan vara en av dom enstaka i världen

Game of Thrones ses som en av världens populäraste serier genom alla tider. År 2016 slår TV-serien rekord för antal vunna Emmys (38 stycken). Emmys eller Emmy Award är ett amerikanskt pris som delas ut till TV-produktioner. Emmypriset kan ses som tv-världens motsvarighet till biofilmernas Oscar.

En av dom enstaka som inte sett serien

Jag kan vara en av dom enstaka som ännu inte sett serien, jag har påbörjat mitt maraton i dagarna och har i dags dato nått avsnitt 5 – säsong 1. Det är inget misstag att jag missat den på något vis, helt medvetet har jag väntat in säsonger, jag har laddat upp när tiden kändes mogen.

Skapade ett sug när serien var dagsfärsk

Tidigare när serien var dagsfärsk i rutan så började jag titta, jag la ner tittandet efter att ha nått en spännande punkt under första säsongen. Jag la band på mig själv och som ett kurativ påbörjade jag ett seriknarkande i serier som Sons of Anarchy, Breaking bad och blev tillomed övertalad till alla säsonger av "gulli gull-serien" Gilmore Girls.

Ni som känner mig vet att jag trivs som bäst när jag finner en serie att ta i besittning, det är mitt koppla av. Vetskapen finns att jag nu har en klockren serie att gå i genom, jag planerar avsnitt för avsnitt – nu vill jag inte bryta mitt i ett avsnitt.

Otroligt välgjord amerikansk TV-serie

Game of Thrones är en välgjord amerikansk TV-serie baserad på romanserien Sagan om is och eld av författaren George R.R. Martin. TV-serien är skapad av David Benioff och D.B. Weiss. Romanseriens skapare har sagt att Sagan om ringen och Rosornas krig har varit hans inspiration.

Serien spelades in på blandannat Malta, Nordirland, Island, Kroatien och Marocko. Det första avsnittet sändes på kanalen HBO den 17 april 2011 i USA.

Publicerat av

Håkan Eriksson

Grundare och ansvarig utgivare på webbtidningen Örebro Tribune - Utryckning.se. Telefon: 073 1416282

Lämna ett svar