Det viktigaste av allt – grillen

Det viktigaste av allt – grillen

Det är sommar och då SKA grillen fram, att det finns en spis inne i var man/kvinnas hem det hör inte hit, eller har de kanske kollektivt gått sönder ? Jag vet inte vad det är med folk och grillarna ? Det finns väl annat att äta tillsammans om man nu måste äta ihop, för det är ju faktiskt sommar även utan grillen.

Tändvätskans  doft sprids med vinden, det viftas och vevas med diverse tidningar över elden allt för att det ska brinna .

Jag vet inte hur många gånger jag varit ute och sagt till om eldningsförbudet, ringt polisen, löpsedlar visar bilder på bränderna, på tv pratas det oavbrutet om hur landet brinner. Senast idag såg jag en granne på sin uteplats med grill som inte visste att han inte fick grilla, han hade ju faktiskt hällt ut vatten på gräset runt grillen….

Tänk själv, hur svårt kan det vara ? Det är eldningsförbud respektera det. Jag blir så trött på hur dumma folk kan vara.

Att bry sig – vad är det ?

Publicerat av

Håkan Eriksson

Grundare och ansvarig utgivare på webbtidningen Örebro Tribune - Utryckning.se. Telefon: 073 1416282

Lämna ett svar