Fantastisk telefon – överraskar

Fantastisk telefon – överraskar

Blir smått överraskad för varje dag som går.

Detta gjordes tidigare, men jag måste hålla med om att jag var för snabb att döma. När Samsung Galaxy hade släppt sin Galaxy-modell S2 så fanns den i min ägo, jag hade tagit steget och gjorde ett gott försök att byta redan då.

Telefon strulade något så otroligt och jag kröp snabbt tillbaka till Apple.

Denna bloggen (.com) och vår sida Mattermost.Online har fantastiska appar som fungerar över förväntan i telefon. Bör väl erkänna att jag inte stött på patrull en enda gång förutom mina egna fumliga fingrar.

Kameran hjälper mig att ta fantastiska bilder, fastän alla funktioner är otroligt svåra att lära sig, träna och peta runt.

Youtube har kanaler som är en stor hjälp – titta och peka, göra om och rätt.

Publicerat av

Håkan Eriksson

Grundare och ansvarig utgivare på webbtidningen Örebro Tribune - Utryckning.se. Telefon: 073 1416282

Lämna ett svar