Vissa skulle säkert kunna diagnostisera mig med Autism

Vissa skulle säkert kunna diagnostisera mig med Autism

Det finns mönster och vissa skulle säkert vilja diagnostisera mig då jag påvisar detta helt klart.

Var tvungen att läsa på lite då jag lite skämtsamt fått höra att du skulle kunna ha nån "släng av Autism". Tänka sig jag läser lite på "Dr. Google" så får jag snabbt fram en del svar.

  • Starkt begränsade, fixerade intressen som är abnorma i intensitet eller fokusering (t ex starkt fäst vid eller upptagen av speciella föremål, överdrivet inskränkta eller ensidiga intressen).

Kan detta vara mitt utvecklande för exempelvis Örebro Tribune?

Man behöver dock inte ha nedsatt intellektuell funktionsnedsättning, språklig förmåga eller annan utvecklingsrelaterad funktionsavvikelse, såsom psykisk ohälsa eller beteendestörning. När jag tänker på saker och ting så stämmer det till viss del väl in på mig.

Behov av att lära nya saker

Jag vill att Örebro Tribune fungerar på ett sätt utan att vika från ett visst mönster. Jag vill själv utvecklas, jag har ett behov att lära mig nya saker hela tiden.

Det var ingen slump att jag för 7-8 år sedan bytte ut Windows till Linux i alla mina datorer. Jag öppnar serverplatser för system, sätter mig och granskar koden, hur klarar jag lägga in detta tillsammans med Redis, Ruby, Docker, Nginx, Apache, PHP, Go, SQL (My och Postgres)…

Ingår jag kanske i ett Autismspektrumtillstånd utan diagnos – jag når ju trots allt fram till vissa av kriterierna?

Publicerat av

Håkan Eriksson

Grundare och ansvarig utgivare på webbtidningen Örebro Tribune - Utryckning.se. Telefon: 073 1416282

Lämna ett svar