Sjuk då blir det maraton och glass

Sjuk då blir det maraton och glass

Maratontittar på tv-serien Feed the Beast och trycker i mig massa glass.

Ligger hemma sjuk som borde tillhöra det tråkigaste man kan tänka sig. Skallen den bankar, och resterande kroppen vill vända sig ut och in på nåt konstigt sätt. Febern har uteblivit tack och lov, men orken finns inte där helt enkelt.

Sysselsättningar finns, men inte orkar man tänka. Fokus finns någon annanstans dock inte här omkring, en efterlysning har skickats ut eftersom den dragit iväg och jag hittar den inte just nu.

Du gör det orkas med för tillfället, just nu då är det maraton i tv-serier och massor av glass som prioriteras över allt!

För tillfället dom senaste dagarna har jag avverkat en säsong på en amerikansk tv-serie som heter Feed the Beast.

Serien handlar om en alkoholiserad änkling spelad av David Schwimmer, känd från bland annat Vänner som planerar att öppna en restaurang i Bronx tillsammans med sin hetlevrade barndomsvän Jim Sturgess. Man hamnar snart i en värld full av skulder och våldsamma gangsters.

Ska väl inte gnälla då jag tyckte tv-serien var rätt bra, men som vanligt när man avverkar en säsong så tar tittandet slut och en spännande fortsättning följer, i säsong två som ännu inte har släppts av streamingtjänsten.

Jag kliver tillbaka till alla ON – Bisolvon och Alvedon så hörs vi snart igen.

Publicerat av

Håkan Eriksson

Grundare och ansvarig utgivare på webbtidningen Örebro Tribune - Utryckning.se. Telefon: 073 1416282

Lämna ett svar