Grymt bra sportvecka för alla Örebroare

Grymt bra sportvecka för alla Örebroare

Senaste veckan plus ett par dagar har har varit grym – sportmässigt för Örebro.

Tiden på året ser allt mörkare ut, jorden fryser till och vintern gör sig redo och kommer med famnen full i kyla. Inne på arenor och planer har det ljusnat till.

Tre Kronor slår Tjeckien på Behrn Arena

Det blev en fartfylld hockeymatch mellan Tre Kronor och Tjeckien där tillslut Tre kronor kunde vinna med siffrorna 5-3. Detta efter två mål av Dick Axelsson i powerplay.

Örebro Volley vinner tre raka set mot Gislaved

Damerna i Örebro Volley vinner under den gångna helgen, den 11 november en övertygande seger mot Gislaved – tjejerna visar musklerna när man segrar i tre raka set. Båda lagen kämpar på väl, med en hel del tuffa speldueller. (25/22 25/14 25/23)

Örebros Jere Sallinen tvåmålsskytt i machen mot SAIK

Efter fyra raka förluster bryter Örebro på tisdagskvällen den negativa trenden genom att slå Skellefteå AIK med 3-2. Örebro Hockey hade inför mötet med Skellefteå fyra rakar förluster, detta blandannat mot bottenlagen Mora och Karlskrona.

När laget nu ställdes mot spelskickliga Skellefteå AIK var inte oddsen höga på att Örebro skulle vinna – en trend man nu kunde bryta.

Derby mellan Örebro FC – ÖSK Futsal

Hela 1576 personer fanns på läktarna när Örebro Futsal Club mötte ÖSK Futsal i derby under onsdagen på Idrottshuset i Örebro. Man fyller nästan upp gamla hallen i Idrottshuset med publik – troligen en historisk publiksiffra när vi pratar den växande sporten Futsal och Örebro. ÖSK Futsal som börjar starkt tappar sin tvåmålsledning och förlorar mot Örebro Futsal Club med matchsiffrorna 6-3.

Örebro tar en viktig seger mot Rögle

Örebrospelarna verkade vara i toppform när man intog isen på Behrn Arena under mötet mot tillresta Rögle som tidigare varit ett spöke för Örebro, detta efter sju raka förluster. Örebro Hockey ger inte gästerna något utrymme alls utan styr matchen från nedsläpp till slutsignalen. Seger för Örebro med 2-0.

Publicerat av

Håkan Eriksson

Grundare och ansvarig utgivare på webbtidningen Örebro Tribune - Utryckning.se. Telefon: 073 1416282

Lämna ett svar