Detta blir mitt första blogginlägg

Detta blir mitt första blogginlägg

Börjar att hälsa dig välkommen till min officiella blogg på Örebro Tribune.

Mitt namn är Håkan Eriksson och är grundare till tidningarna Örebro Tribune och Utryckning.se. Jag jobbar i organisationen Örebro Tribune som webbredaktör och är ansvarig utgivare på tidningarna som 2013 tillsammans blev en tidning Örebro Tribune – Utryckning.se.

Organisationen Örebro Tribune

Örebro Tribune innehåller ett system av sidor förutom tidningen. På adressen Örebro Tribune (ORG) hittar du våran officiella diskussionsplats, ett forum uppblandad med chatt där besökare kan vända sig till oss med information och frågor. Hjärtligt välkommen in och registrera dig!

Vi har i dagsläget tre olika servrar, i serverhall till förfogande; Avsedda för vårt system till tidningen.

Örebro Tribune och min officiella blogg

Detta är det senaste och knappt har domänen hunnit sätta sig på plats när detta inlägg skrivs. Bloggen med Håkan Eriksson @ Örebro Tribune är en plats jag skapat med den fascinerande mjukvaran – "publishing software" Ghost.

Finns säkert dom personer som undrar, jag kommer säkert själv att ställa mig frågan – varför denna blogg sätts upp då jag skriver krönika i ledaren på Örebro Tribune? Svaret kan bara sammanfattas att inläggen kommer varvas med mitt privata tänkande om saker utanför själva tidningen.

Publicerat av

Håkan Eriksson

Grundare och ansvarig utgivare på webbtidningen Örebro Tribune - Utryckning.se. Telefon: 073 1416282

Lämna ett svar